top of page

Ondersteuning gevraagd

Motorbegeleiding

Het organiseren van een evenement als de Wielerronde van Zuidland kan niet zonder diverse vrijwilligers. Voor het in goede banen leiden van de ploegentijdrit zijn wij dan op zoek naar motorrijders voor het voorrijden van de diverse ploegen. Heb je interesse en ben je beschikbaar tussen 16:30 uur en 19:30 uur, meld je dan aan via rondevanzuidland@hotmail.com of bij Arie Lugtenburg (06-53796222). 

 

en ook voor alle andere wedstrijden verkeersregelaars. Indien je hierin interesse hebt kan je via rondevanzuidland@hotmail.com je aanmelden of nadere informatie opvragen.

Verkeersregelaars

Om een dergelijk evenement veilig te doen laten verlopen zijn er veel vrijwilligers nodig. Verkeersregelaars zijn daarom noodzakelijk. Om op te mogen optreden als VKR is het voldoende om via internet een cursus te volgen die ongeveer een uur tijd in beslag neemt.  Hierover wordt u door de organisatie geïnformeerd. Geef u op met vriend / partner / vader / moeder / buurman  om gezamenlijk op 1 plek langs het parcours uw bijdrage te leveren aan deze leuke sportdag. Indeling van 11.30-15.30 of 15.30-19.45.

Wie wil er een handje helpen? 

Zie ook www.wielerrondevanzuidland.nl en  geef u op via email  rondevanzuidland@hotmail.com 

Of bel met Arie Lugtenburg 06-53796222.

Privacywet ( AVG ), Algemene Verordening Gegevensbescherming van 25-05-2018.

 

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking getreden.

Deze EU-privacy verordening regelt onder meer de omgang met persoonsgegevens en geldt zowel voor publieke als private toepassingen.

 

Tijdens ons jaarlijks evenement, de Wielerronde van Zuidland kunnen er foto en/of film opnames worden gemaakt door de organisatie of door derden.

Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, behoudens de KNWU ivm verzekering en de Gemeente Nissewaard ivm vergunningverlening.

De benodigde gegevens als naam, adres, woonplaats, geboorteplaats, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer zullen uitsluitend worden gebruik voor communicatie tussen u en onze organisatie.

 

Stichting Wielerronde Zuidland.

bottom of page